Mata Leao ukupni pobjednik AJP Montenegro Pro šampionata

Osvojili su 41 medalju - po 15 zlatnih i srebrnih i 11 bronzanih

3566 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mata Leao
Foto: Mata Leao

U "Bemax areni" u Podgorici juče je održan AJP Montenegro National Pro šampionat u brazilskom džiu-džicu u sklopu AJP Svjetske lige.

Učestvovalo je oko 200 takmičara u obje discipline brazilskog džiu-džicua, a u konkurenciji 18 klubova iz 14 država trofej najuspješnijih sa 41 osvojenom medaljom ponijeli su borci kluba brazilskog džiu-džicua Mata Leao iz Podgorice.

Osvojili su 41 medalju - po 15 zlatnih i srebrnih i 11 bronzanih.

Na drugom mjestu na listi osvajača medalja bili su Pit Bul iz Podgorice i Gracie iz Bara, a zatim PSLB Cicero Costa iz Brazila i Tirana MMA centar.

U konkurenciji zemalja Crna Gora je zauzela prvo mjesto, drugo Srbija, a treće Albanija, dok su četvrto mjesto podijelili Hrvatska i Ukrajina.

Učenici braće Jokmanović nastupili su u seniorskom, juniorskom i dječijem uzrastu a ovo su osvajači medalja - zlatni seniori: Nikola Perović (zlato u obje discipline), Slaven Minić (zlato u obje discipline), Vuk Džudović, Nemanja Aleksić;

u dječijem uzrastu: Stefan Jovanović, Lazar Mitrovic, Balša Dondić, Petar Džudović, Aleksa Šaban, Nikola Mitrović, Miloš Popović, Branka Mujović i Teodora Kadović.

Mata Leao
foto: Mata Leao

Srebrne medalje osvojili su: Vuk Trajkovski (srebro u obje discipline), Luka Vasić (srebro u obje discipline), Uroš Ivanović, Darko Brkanović , Miloš Šarović, Nemanja Aleksić;

u dječijem uzrastu: Dobrivoje Jankovic, Nikša Đurović, Teodor Komatina, Boško Zindović, Marko Maraš, Uroš Tomić i Danilo Obradović.

Bronze: Đorđe Krstajić (bronza u obje discipline), Kiril Preobraženski (bronza u obje discipline), Miloš Šarović, Ognjen Obradović, Darko Brkanović;

u dječijem uzrastu: Damian Komatina, Pavle Popović, Andrej Pajović i Timur Čorni.

Iz kluba ističu da im osvajanje ovog turnira predstavlja posebno zadovoljstvo i najavljuju pripreme za predstojeći ADCC šampionat kao i za evropski kup u Hrvatskoj.

Bonus video: