Joksimović prezadovoljan: Ekipa će da raste iz meča u meč

"Iza nas je pet sedmica kvalitetnog rada. Pokušali smo to da pokažemo na najbolji mogući način u meču sa Luksemburžanima. Rezultat pokazuje da smo u tome uspjeli. Jako bitna pobjeda za nas", rekao je Joksimović

4347 pregleda 0 komentar(a)
Foto: odbojka.me
Foto: odbojka.me

Selektor odbojkaške reprezentacije Crne Gore Ivan Joksimović bio je veoma zadovoljan izdanjem njegovog tima u pobjedi nad Luksemburgom 3:0 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Crveni" su dominirali, imali maksimalan pristup.

"Iza nas je pet sedmica kvalitetnog rada. Pokušali smo to da pokažemo na najbolji mogući način u meču sa Luksemburžanima. Rezultat pokazuje da smo u tome uspjeli. Jako bitna pobjeda za nas", rekao je Joksimović.

"Tokom pripreme za Luksemburg, targetirali smo njihova dva najbolja igrača. Tačnije – korektora i primača. Uspjeli smo da ih zaustavimo. Moram da pohvalim svojem igrače jer su stvarno dali maksimum u ovom momentu. Fokus im je bio na visokom nivou. Diktirali smo ritam i nismo dozvolili rivalu da iskoristi svoje dobre strane", kazao je Joksimović.

U nedjelju Crna Gora igra protiv Portugala, koji je, na papiru, favorit grupe.

"U nedjelju nas čeka bolji protivnik, veći izazov, a sigurno će i naš motiv biti veći. Nadam se još boljem izdanju i novom povoljnom epilogu. Uz ovakvu igru, a nadam se i bolju, sigurno gajimo ambicije da iznenadimo narednog protivnika. Ova ekipa će rasti i utakmice u utakmicu. Vjerujem da možemo do rezultata koji svi priželjkujemo", rekao je Joksimović.

Bonus video: