Crna Gora sjutra protiv Portugala, Delić: Nećemo kalkulisati, idemo na pobjedu

Crna Gora sjutra (17.30) u Kolašinu protiv Portugala nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

2906 pregleda 0 komentar(a)
Foto: odbojka.me
Foto: odbojka.me

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore sjutra (17.30) protiv Portugala igra drugi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prije početka takmičenja u grupi D Portugal je bio favorit za prvo mjesto, dok se Crnoj Gori predviđala borba za drugu poziciju sa Luksemburgom.

Upravo je naša selekcija na startu savladala Luksemburg 3:0, pa se sjutra u Kolašinu očekuje zanimljiv susret.

"Na osnovu proteklog perioda u Kolašinu, kvaliteta treninga i meča sa Luksemburgom, očekivanja prije utakmice sa Portugalom su velika. U meč ulazimo sa vjerom u sebe i velikom pozitivnom energijom, nadamo se da će nam to donijeti povoljan rezultat", ističe Jovan Delić, primač servisa naše reprezentacije.

"U ovom slučaju minimum dva seta bi bio jako dobar rezultat za nas, međutim, nećemo kalkulisati, već idemo na pobjedu. Ekipa Portugala zaslužuje veliki respekt i dolazi kao favorit, a naše prednosti su domaći teren, timski duh i odlična atmosfera. Igrača više tražimo u našoj publici, nadamo se da će Sportski centar u Kolašinu biti popunjen do posljednjeg mjesta", kazao je Delić.

Atmosfera u ekipi je sjajna i svi se nadaju da će protiv Portugalaca dvorana biti puna i da će uz podršku sa tribina doći do još jednog trijumfa.

Bonus video: