Mikulić: Tražimo samo ono što nam pripada na osnovu rezultata

Trener karate kluba Bijela Slađan Mikulić odgovorio Vasiiju Ćukoviću

3182 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Trener karate kluba Bijela Slađan Mikulić reagovao je na jučerašnje saopštenje v.d. sekretara Sekretarijata za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju Herceg Novog Vasilija Ćukovića.

Ćuković je juče demantovao navode koje je Mikulić prethodno iznio u "Vijestima".

Mikulićevo reagovanje prenosimo integralno:

"Upravo ovakvo obraćanje pomenutog sekretara i "profesionalna" odbrana govori da smo za sve naše navode bili u pravu.

Naime v.d. sekretar je još jednom pokazao krajnje nedobronamjeran odnos prema našem klubu baveći se spekulacijama oko našeg navodnog pritiska na Komisiju za sport.

Kao jedna od rijetkih opština koja nema "jasan" pravinik o raspodjeli sredstava na pojedinacne i ekipne sportove, zatim jasno bodovane za ostvarene rezultate odnosno pravilnik je napravljen tako da možete osvojiti evropske i svjetske medalje, medalje sa svjetskih premijer liga vama će kao nagrada za to biti smanjen budžet.

Za ostvarene rezultate našeg kluba čuli su ministar sporta koji je upriličio prijem, premijer Crne Gore takođe, samo za našeg sekretara ovakvi rezultati nisu važni i bitni.

Napominjemo uvaženog sekretara i njegovog savjetnika koji je član komisije za sport da se ugledajju na recimo opštinu Tuzi i vide kako se samo prije neki dan upriličuje doček za vrhunske sportiste ponose svih nas.

Kada je u pitanju organizacija najvećeg sportskog događaja u Herceg Novom napominjemo v.d. sekretara da će se i ove godine održati uprkos njegovim naporima te da će imati još mnogo više sponzora.

I na kraju poručujemo pomenutoj gospodi tražimo samo ono što nam pripada na osnovu rezultata a ne politike i da rezultate našeg tima i naših takmičara koje ostvarujemo u kontinuitetu zadnju deceniju ne može podastavati bilo ko pa ni nadamo se iskreno odlazeći v.d. sekretar", piše u reagovanju Mikulića.

Bonus video: