Krunić: Nadam se da ćemo protiv Islanda popraviti utisak; Bokan: Ništa nije izgubljeno

Crnogorske odbojkašice poražene od Finske 3:1 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

7102 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Foto: Odbojkaški savez Crne Gore

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Pljevljima od Finske 3:1 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je odigrala dobro u prvom setu, osvojila taj dio igre, a onda je uslijedio pad, pa je Finska lako došla do pobjede.

"Dobro smo krenuli, ali je Finska dobra tehnička i taktička ekipa, koja je iskoristila naše nedostatke u blok odbrani. Igrali su staloženo, perfektno, koncentrisano. Mi cijelo vrijeme nismo uspjeli da nađemo odgovor. Znao sam da nam je problem blokiranje u zoni dva, radili smo to kroz treninge. Ali jedno je trening, drugo je utakmica. Izvinjavam se publici, nadam se da ćemo u srijedu popraviti utisak", rekao je nakon utakmice selektor Milorad Krunić.

Naredni meč je u srijedu, takođe u Pljevljima, a protivnik je Island.

"Lijepo smo otvorile utakmicu. Odlilčna igra sa obje strane u prvom setu. Finska je poslije prvog seta ostala hladne glave. Mi nismo. Neke naše boljke su isplivale i negdje nam pokupile energiju. U drugom i trećem setu smo bile anemične. Ništa nije izgubljeno, nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati bolje. Ko zna - možda protiv Češke nadomjestimo ovaj poraz", kazala je Tatjana Bokan.

Bonus video: