Sport iz drugog ugla: Savićević, Vušurović, Simonović, gosti iz inostranstva...

Oba dana paneli u hotelu Cue će početi u 11 sati

4506 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Panel Sport iz drugog ugla – vol 2 biće održan naredna dva dana u podgoričkom hotelu Cue, u organizaciji Glavnog grada i NVO Svijet-Mondo.

Organizatori su najavili da će učesnici panela na temu "Sport nekad i sad" sjutra biti proslavljeni crnogorski sportisti Dejan Savićević i Igor Vušurović, kao i gosti-novinari, Andrej Miljković (Ekipa, Slovenija), Bakir Tiro (Anadoly agency, BiH) i Mandred Minhraht (Kicker, Njemačka).

Drugog dana biće održana tri panela - Rodna ravnopravnost u sportu, na kojem će učesnici biti predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, bivša rukometašica Ana Milačić i predsjednica Ragbi saveza Zorica Kostić. Drugi panel nosi naziv Vlasnička struktura crnogorskih klubova, a na tu temu govoriće pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić, predstavnik Minsistarstva sporta Miloš Lalević i Zoran Vujičić, direktor ŽKK Budućnost Bemaks.

Uloga roditelja i porodice u sportu naziv je trećeg paneča, u kojem će učestvovati psihološkinja Maida Burdžović, bivši rukometaš, a sada trener, Goran Simić i predstavnik Udruženja Roditelji.

Oba dana paneli će početi u 11 sati.

Bonus video: