CRNOGORSKI PROFESIONALNI BOKSER PONOVO U RINGU

Radošević 15. oktobra boksuje u Njemačkoj

Crnogorski profesionalni bokser je do sada na profesionalnom ringu imao 37 borbi, ostvario je 34 pobjede i tri poraza, a osim poraza od Saidija u Podgorici, poražen je oba puta u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita

2413 pregleda 5 komentar(a)
Predrag Radošević, Foto: Privatna arhiva
Predrag Radošević, Foto: Privatna arhiva

Predrag Radošević vraća se u ring – iz štaba našeg profesionalnog boksera potvrđeno je da je zakazan meč za 15. oktobar u Njemačkoj. Biće to meč od posebne važnosti za crnogorskog borca, koji je posljednji meč imao upravo u Njemačkoj protiv Isama Asabova.

Meč protiv turskog boksera koji nastupa pod njemačkom zastavom, označio je tada povratak u ring za Radoševića nakon tačno pola godine i bio presudan jer je stigao nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF .

- Želim pobjedu za povratak u sam vrh. Svjestan sam da je ovo za mene meč u kojem imam dva puta ili da se povučem ili da se pobjedom vratim u sam vrh. Dobro sam trenirao, svjestan sam koliku važnost ovaj duel može imati za mene - kazao je Radošević.

Crnogorski profesionalni bokser je do sada na profesionalnom ringu imao 37 borbi, ostvario je 34 pobjede i tri poraza, a osim poraza od Saidija u Podgorici, poražen je oba puta u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita, u njemačkom Hemelnu osim protiv Asabova nastupao je i protiv Ronija Gabela za WBO titulu.

- Strpljivo se pripremam, čekam detaljnije informacije, a iako još ne znam ime rivala vjerujem da će biti vremena da ga analiziram. Ali, svakako vrlo sam motivisan i vjerujem u sebe - kazao je Radošević, koji će imati svoj tradicionalni stručni štab Zlatkom Malikovićem i Redžom Dedeićem.