Radoševiću šampionski pojas u WBU federaciji

Duel Radoševića i Mišića bio je glavni meč bokserskog hepeninga u Kelnu, a donio je vatrenih 12 rundi i pobjedu na poene crnogorskog boksera

17298 pregleda 41 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Veliki uspjeh za crnogorskog profesionalnog boksera - Predrag Radošević je večeras savladao Hrvata Boška Mišića i postao šampion svijeta u federaciji WBU.

Duel Radoševića i Mišića bio je glavni meč bokserskog hepeninga u Kelnu, a donio je vatrenih 12 rundi.

Nakon velike borbe i žestoke razmjene udaraca, posebno u posljednje dvije runde, u kojoj su oba boksera išla na sve ili ništa, Radošević je odlukom sudija slavio na poene i tako prigrabio vrijedan pojas, kojim je dodatno uljepšao profi karijeru.

Radošević se tako na pravi način vratio u ring nakon skoro tri godine, jer je pretodni meč meč imao upravo u Njemačkoj protiv Isama Asabova u decembru 2109.

Nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF, sada je uspio da prigrabi vrijedan pojas.

Ovo je Radoševićeva 35. pobjeda u 38. meču na profesionalnom ringu.

Jedine poraze doživio je u mečevima za titulu - osim od Saidija u Podgorici, poražen je od Feliksa Šturma u Liverpulu i Lijama Smita u njemačkom Hemelnu.

Bonus video: