Lalošević: Stjepčeviću i Belanu će biti dodijeljeno zvanje perspektivnog sportiste

"Ponosan sam na sportski primjer koji daju Gracija i Ilija, a koji je praćen postignutim rezultatima na najvećim svjetskim takmičenjima", kazao je Lalošević

2844 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo sporta i mladih
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je danas mlade boćare, Graciju Stjepčevića, omladinskog prvaka svijeta u disciplini brzinsko izbijanje i Iliju Belana, koji je sa Stjepčevićem osvojio srebro u disciplini štafeta.

Ministar je istakao i da će mladim sportistima, za postignute rezultate, biti dodijeljeno zvanje perspektivnog sportiste Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali i Dejan Maslovar, predsjednik Boćarskog saveza Crne Gore, kao i direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta i mladih, Zoran Jojić.

"Danas sam sa velikim zadovoljstvom razgovarao sa mladim šampionima u boćanju, Gracijom i Ilijom, koji su uzor svima onima koji žele da se bave upravo ovim sportom. Ponosan sam na sportski primjer koji daju Gracija i Ilija, a koji je praćen postignutim rezultatima na najvećim svjetskim takmičenjima", kazao je Lalošević i čestitao Maslovaru na dobrom i kvalitetnom radu Boćarskog saveza.

Bonus video: