Vujošević na SP na Tajlandu protiv 1.600 takmičara iz cijelog svijeta

Vujošević je prvoplasirani je član reprezentacije koju čine četiri najbolje plasirana takmičara u Crnoj Gori

2322 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Saša Vujoševic službenik MUP-a Crne Gore, instruktor za vatrenu obuku u Posebnoj jedinici policije predstavljat ce našu državu na Svetskom prvenstvu u Praktičnom streljaštvu na Tajlandu.

Saša ce se boriti protiv 1.600 takmičara iz cijelog svijeta koji su stekli pravo na učešće na Svjetskom prvenstvu.

Vujošević je prvoplasirani je član reprezentacije koju čine četiri najbolje plasirana takmičara u Crnoj Gori.

Preko 350 medalja i pehara su pokazatelj Sašinih uspjeha na takmičenjima kako u Crnoj Gori tako i inostranstvu. Poslednjih pet godina je neporažen u domaćoj ligi, dok je na međunarodnoj sceni ostvario zapažene rezultate u tekucoj godini pobijedivši takmičare koji su među pet na zvaničnoj listi.

"Dugogodišnji rad na sebi koji podrazumijeva fizičku pripremu, tehnike pucanja i kao nerazdvojiv i jednako važan segment mentalnu pripremu", kazao je Vujošević, koji je za sada jedini takmičar u Crnoj Gori koji jednako uspješno postiže rezultate u preciznom streljaštvu (pištolj i revolver velikog kalibra) kao što ostvaruje rezultate u praktičnom streljaštvu.

Naporni i zahtjevni treninzi ne umanjuju zadovoljstva koje pružaju takmičenja koja su kako kaze Vujošević - "antistres za svakog ko se bavi ovim sportom".

Vujošević naglašava da prisustvo na svim takmičenjima ne bi bilo moguće bez podrške i pomoci direktora Uprave policije, prodavnice oružja Arsenal iz Podgorice i kompanije Kod-io iz Podgorice.

Bonus video: