Kraj prelaznog roka: Luka Bar angažovala tri odbojkašice, konkurentski Galeb jači za dvije Amerikanke

U tek završenom prelaznom roku za odbojkaške lige, najviše pojačanja dovela Luka Bar

3228 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

I dok je fudbalski prelazni rok u najjačem domaćem šampionatu tek počeo, završen je za mušku i žensku odbojku.

Naročito su aktivni bili klubovi iz EPCG Superlige odbojkašica, a pojačala su se četiri kluba - Herceg Novi, Luka Bar, Galeb Liko Soho Group i Akademija, dok su kod odbojkaša nova angažovanja uoči nastavka sezone imali Jedinstvo i Budućnost volley.

Iz hrvatske Marina Kaštele u Herceg Novi, prvoplasiranu ekipu EPCG Superlige za odbojkašice, stigla je libero ženske seniorske reprezentacije Crne Gore Melisa Cenović.

Drugoplasirana Luka Bar dovela je tri pojačanja za nastavak sezone - na poziciji korektora stigla je Kristina Božović iz tivatske Akademije. Na poziciji primača servisa novo pojačanje Baranki je Nevena Vidojević, koja je u prvom dijelu sezone nosila dres beogradskog Radničkog. Luka Bar je takođe registrovala i Bjeloruskinju Juliju Minjuk, koja igra na poziciji srednjeg blokera.

Osvježenje u igračkom kadru je stiglo i u ekipi Galeba Liko Soho Group, Amerikanke Karli Graham i Šarlota Ričards biće na raspolaganju treneru Petru Kokoviću.

Najperspektivnija odbojkašica Crne Gore za 2021.godinu i dosadašnja članica pljevaljskog Rudara, Majda Čakar, pojačala je Akademiju iz Tivta.

U konkurenciji odbojkaša, nakon oporavka od povrede, ekipi Budućnost Volley-a se priključio korektor Milutin Pavićević.

Jedinstvo iz Bijelog Polja dovelo je primača servisa Lazara Cimbaljevića, koji je prvi dio sezone proveo u svom matičnom klubu Galeb Liko Soho Group iz Bara.

Bonus video: