Tom Brejdi objavio da se povlači: Hvala svima, idem u penziju

"Hvala vam svima mnogo. Svakome od vas. Mojoj porodici, prijateljima, saigračima, rivalima", rekao je Brejdi

14732 pregleda 6 komentar(a)
Tom Brejdi, Foto: Reuters
Tom Brejdi, Foto: Reuters

Nakon 23 godine sjajne karijere, legendarni kvoterbek Tom Brejdi je odlučio da se penzioniše.

Odluku je saopštio na društvenim mrežama, rekavši da u svojoj karijeri ne bi ništa promijenio.

"Dobro jutro svima, odmah ću preći na suštinu. Idem u penziju. Zauvijek. Znam da je prošlog puta sve to izazvalo veliku gužvu i kada sam se probudio jutros pomislio sam – samo ću pritisnuti dugme za snimanje i javiću prvo vama. Samo jednom možeš sa toliko emocija da odeš u penziju, a ja sam to već iskoristo prošle godine. Hvala vam svima mnogo. Svakome od vas. Mojoj porodici, prijateljima, saigračima, rivalima. Mogao bih tako da nabrajam zauvijek. Hvala vam što ste mi omogućili da živim svoj san. Ne bih promijenio ni jednu jedini stvar. Volim vas sve“, poručio je Brejdi u video poruci.

Brejdi je prvobiitno u februaru prošle godine saopštio da se povlači, a onda je preinačio odluku, vratio se nakon 40 dana i igrao za Tampa Bej.

Brejdi je sa Nju Ingland Petriotsima osvojio šest naslova prvaka NFL (2001, 2003, 2004, 2014, 2016. i 2018) i još tri puta igrao Super Boul (2007, 2011. i 2017).

Sa Tampa Baj Bakanirsima je osvojio jednu titulu, 2021. godine.

Brejdi je tokom karijere pet puta osvajao nagradu za najkorisnijeg igrača Super Boula, a u svom vlasništvu ima i tri nagrade za MVP-a sezone.

Vlasnik je i svih najvažnijih rekorda za kvoterbekove, ima najviše osvojenih jardi dodavanjem, kao i najviše dodavanja za tačdaun.

Bonus video: