Lovćen obilježio Trofej prijestonice

Lovćen najbolji u lou-kiku, rožajski Univerzum u kik-lajtu, dok je Rad iz Podgorice osvojio 13 medalja

3005 pregleda 0 komentar(a)
Dukić je opet osvojo prvo mjesto, Foto: KBK Rad
Dukić je opet osvojo prvo mjesto, Foto: KBK Rad

Kik bokseri Lovćena pobjednici su Trofeja prijestonice - Montenegro open na Cetinju u disciplini lou kik, dok je rožajski Univerzum proglašen za najbolji u disciplini kik lajt.

Jubilarni, deseti, turnir okupio je na Cetinju više od 200 takmičara iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

U disciplini kik lajt, najbolji mlađi i stariji kadeti su Iman Škrijelj (+47) i Vasilije Кrivokapić (preko 69), za najboljeg juniora proglašen je Nikolaj Radulović (do 74), dok je najbolji senior Stefan Milenković (do 89).

U lou kiku najbolji mlađi junior je Viktor Dukić (preko 81), nagradu za najboljeg starijeg juniora ponio je Safer Habibović (do 67), dok je najbolji senior Lazar Кlikovac (do 81).

Organizator turnira bio je i najbuspješniji, Lovćen, dok je podgorički Rad sa 13 medalja bio u vrhu poretka.

Zlatne medalje su osvojili Viktor Dukić, Jovan Fatić, Teofana Milošević, Petar Radonjić i Nemanja Drobnjak, srebrne medalje su osvojili Uroš Vučinić, Vasilije Bubanja, Strahinja Vitorović, Staša Globarević, Miodrag Potpara i Miloš Marković. Bronzane medalje su osvojili Matija Drobnjak i Andrija Globarević.

"Čestitam Viktoru koji nas je naučio da bude najbolji, Matiji koji je odradio odlične borbe, Urošu koji je sinoć posle pobjede u prvom meču, odradio veličanstveni meč sa profesionalnim prvakom Balkana, Teofani koja u kontinitetu osvaja zlatne medalje, Vasiliju koji je u meču sa prvakom Srbije pokazao vrhunski kvalitet, Nemanji koji je potvrdio svoj kvalitet, Staši koja je odlična teniserka a koja osvaja medalje i u kik boksu... Jovan Fatić je pobjedama najavio dolazak novog šampiona na velikim međunarodnim takmičenjima". rekao je trener Rada, Veselin Piletić.

Bonus video: