Martinović potpisao ugovore o sufinansiranju sportskih klubova

Martinović je poručio da će “lokalna samouprava i u narednom periodu, u skladu sa budžetom, nastaviti da ulaže u oblast sporta, kako bi se u što većoj mjeri podstakli zdravi stilovi života u našoj opštini”

1977 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Opština Kolašin
Foto: Opština Kolašin

Predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović potpisao je danas ugovore sa predstavnicima sportskih klubova, koji su od Opštine dobili finansijska sredstva po osnovu Konkursa o sufinansiranju rada sportskih organizacija za 2023. godine.

Kako su saopštili iz Martinovićevog kabineta, “lokalna samouprava sa svim sportskim kolektivima raditi na izmjenama postojećeg Pravilnika o bližim kriterijumima za sufinansiranje sportskih organizacija”.

Martinović je pozvao sve kolektive da se uključe “kako bi podjela sredstava bila pravednija, a korisnici zadovoljniji”.

“Predsjednik Opštine čestitao je na ostvarenim rezultatima i poželio nove sportske uspjehe i u ovoj godini. Svi prisutni su se usaglasili da je ulaganje u sport od velikog značaja, kako bi se stvorili odgovarajući uslovi, prije svih, za mlade, da mogu kvalitetno da treniraju i postižu dobre rezultate i da se što više djece uključi u sportske aktivnosti”, saopšteno je iz kabineta predsjednika Opštine.

Martinović je poručio da će “lokalna samouprava i u narednom periodu, u skladu sa budžetom, nastaviti da ulaže u oblast sporta, kako bi se u što većoj mjeri podstakli zdravi stilovi života u našoj opštini”.

Bonus video: