Dukić pobjednik Evropskog kupa, šest medalja za takmičare Rada

Srebro je osvojio Luka Belević, dok su bronzani bili Teofana Milošević, Nemanja Drobnjak, Jovan Fatić i Vasilije Bubanja

1928 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KK Rad
Foto: KK Rad

Takmičari kik boks kluba Rad iz Podgorice su osvojili šest medalja na Evropskom kupu koji je proteklog vikenda održan u Beogradu.

Viktor Dukić je potvrdio dominaciju sa dvije pobjede i osvajanjem zlatne medalje.

Srebro je osvojio Luka Belević, dok su bronzani bili Teofana Milošević, Nemanja Drobnjak, Jovan Fatić i Vasilije Bubanja.

"Na Evropskom kupu u Beogradu učestvovalo je naših šest takmičara. Osvajanjem šest medalja ostvarili smo veliki uspjeh. Jovan Fatić je pobijedio u prvom meču dominantno, u drugom meču je bio bolji od njegovog protivnika, ali nije mogao da pobijedi sudije koje su u disciplini kik light dozvoljavale njegovom protivniku da udara jako. A svaki Jovanov i malo jači udarac su kažnjavali opomenom i diskvalifikacijom", rekao je trener Veselin Piletić.

"Slična situacija se dogodila i Vasiliju Bubanji pa će njih dvojica ubuduće raditi disciplinu low kik. Čestitam Viktoru Dukiću jer je i na Evropskom kupu pokazao dominaciju, čestitam Nemanji Drobnjaku za dvije veličanstvene pobjede, kao i Teofani Milošević jer su pokazali vrhunski talenat i sposobnost da osvajaju medalje na najvećim međunarodnim takmičenjima", dodao je Piletić.

Bonus video: