Počinje finalna serija plej-ofa: Budva favorit, Budućnost mora bolje nego u Novom

Prva utakmica finalne serije za odbojkaše večeras od 18 sati u Budvi

2197 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa meča Budva - Budućnost volej, Foto: OSCG
Detalj sa meča Budva - Budućnost volej, Foto: OSCG

Prošlog vikenda su odbojkaši Budve u Igalu odbranili trofej u Kupu Crne Gore, sada žele da urade isto u finalu plej-ofa crnogorskog prvenstva.

Kako je tekla kompletna sezona, šanse su im velike i nema dileme da su Budvani favoriti da osvoje još jedan pehar, ali ovog puta nešto želi da se pita i Budućnost volej. Podgoričani su ove sezone jednom savladali aktuelnog šampiona koji se radovao posljednje dvije sezone, a da bi preuzeli tron potrebno je da to urade još tri puta...

Prva utakmica finalne serije je na programu večeras od 18 sati u Budvi.

- Očekujem uzbudljivu finalnu seriju. Ubijeđen sam da Budućnost može da pruži znatno više od prikazanog u finalu Kupa, ali sam siguran i da se mi pitamo. Ukoliko budemo zdravi i uspijemo da zadržimo fokus i energiju iz finala iz Herceg Novog trofej namijenjen pobjedniku neće mijenjati adresu - rekao je trener Budve Miloš Marković.

Biće ovo četvrti međusobni duel u sezoni. Budućnost je, dakle, slavila jednom i jedina je ekipa koja je nanijela poraz aktuelnom prvaku ove sezone. U ligaškom dijelu prvenstva je tim Miljana Boškovića slavio u crnogorskoj metropoli turizma 3:2...

- Kao što svi znamo - Budva je pravila ekipu za evrokupove i samim tim njoj pripada uloga favorita. I dalje vjerujem da možemo da pružimo dobru partiju, a u finalu Kupa u Herceg Novom nismo prikazali ni 10 odsto onoga što smo radili i odigrali u ligaškom dijelu. Slijedi plej-of koji se igra na tri dobijene utakmice i mislim da imamo šta da pokažemo u finalnoj seriji - istakao je Bošković.

Bonus video: