Ne propustite vrhunski sportski događaj: Svjetski triatlon spektakl u Crnoj Gori!

Podgorica će i ove godine biti domacin sportskog događaja pod nazivom No Limits Triathlon, koji će okupiti preko 180 takmičara iz preko 20 zemalja širom svijeta. Organizatori najavljuju da uloženi napori, kao i višemjesečni rad i trud garantuju da će ovogodišnji triatlon nadmašiti sva očekivanja i da će biti nezaboravan sportski događaj koji će da zabavi sve posjetioce.

54785 pregleda 45 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Coinis
Foto: Coinis
Coinis
foto: Coinis

Coinis No Limits Triathlon - Nagradni fond od 10.000 eur!

Organizator trke je Triatlon Klub Podgorica, a u organizaciji ovogodišnjeg triatlon takmičenja,uključena je i najveća IT kompanija Crne Gore, Coinis, koja se pobrinula da događaj bude održan na najvišem nivou. Bezbjednost učesnika na visokom nivou, pažnja posvećena svakom detalju, nagradni fond od 10,000 EUR i PTO bodovi za svjetsku rang listu, samo su neki od razloga zašto bi ljudi trebalo da prisustvuju ovom sportskom spektaklu.

Coinis.com je affiliate marketing mreža specijalizovana za monetizaciju digitalnih proizvoda čije se poslovanje zasniva na kreiranju moderne tehnologije za prikazivanje i praćenje oglasa na internetu. Kao društveno odgovorno preduzeće, Coinis je obezbjedio sve neophodne resurse kako bi događaj uspješno promovisao zdrave životne navike i unaprijedio sportski duh Crne Gore. Takvi događaji su važni jer okupljaju ljude, grade zajedništvo, promovišu zdrav život i pomažu u prepoznavanju i razvijanju atletskih sposobnosti.

Coinis
foto: coinis

Pored Coinisa partneri ovog događaja su: Turistička organizacija Podgorice, VHM Development, Bemax, Hipotekarna banka, Grawe, Alliance, Eisberg, Glavni grad i Sekretarijat za kulturu i sport.

Najbolji triatlonci regiona dolaze na Coinis No Limits Triathlon!

Zbog dominantno ravnog terena, ova trka spada u jednu od najbržih triatlon trka u Evropi, što za triatlonce iz Crne Gore i regiona predstavlja priliku ne samo da se oprobaju s najboljim takmičarima u triatlonu, već i da obore i neke od ličnih rekorda. Više od trideset odsto takmičara sa prošlogodišnje manifestacije se odazvalo ponovnom ucešću na No Limits Triathlon-u, među kojim se nalaze i imena najboljih triatlonaca na svijetu. Pored glavnog događaja koji će se održati 30. aprila, biće održana i humanitarna trka 29. aprila. Humanitarna dječija trka će se održati u ulici Slobode u 18:00 časova. Pozvani su ljubitelji sporta da dođu sa svojim mališanima i istrče jednu kraću distancu i tako podrže ne samo lijepe navike, već i humanitarni karakter događaja.

Promocija sportske destinacije - Crna Gora podržava zdrav način života!

Pejzaži bogati zelenom površinom, obgrljeni kršnom planinskom pozadinom i osvježeni plavetnilom naših jezera i mora čine Crnu Goru razglednicom svijeta. To potvrđuju prošlogodišnji učesnici koji su vrijeme provedeno na stazi i van nje iskoristili da upoznaju naše predjele. Iz tog razloga je triatlon ne samo promocija zdravog načina života, već i prirodnog bogatstva naše zemlje.

Skadarsko jezero i Podgorica će biti domaćin jedne od najbržih triatlon trka u Evropi, sa plivačkim dijelom u jezeru nacionalnog parka, biciklističkom rutom preko ravnog terena koji vodi do prijestonice, i trčanjem kroz bulevare grada koji vode do ciljne linije. Takmičari će plivati u Skadarskom jezeru 1,9km, voziće bicikla na relaciji Virpazar-Podgorica 91km, dok će se kroz Podgoricu trčati 21km u centralnom dijelu grada. Trkačka staza će prolaziti pored znamenitosti po kojima je Podgorica prepoznatljiva (Sahat kula, Spomenik Svetom Petru Cetinjskom, Hram Hristovog Vaskrsenja...) dok će cilj trke biti na Trgu nezavisnosti!

Volonteri i navijači! Traže baš vas!

Za sve sportske entuzijaste, ovo je događaj koji se ne smije propustiti. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje, volontere i navijače da uveličaju događaj svojim prisustvom.

Promjena režima saobraćaja

Molimo sugrađane da obrate pažnju na promijenjeni režim saobraćaja na dan trke. Sve informacije će biti dostupne na sajtu nolimitstriathlon.me

Svjetski sportski spektakl se bliži i Crna Gora je spremna da pokaže svoje najbolje lice! A kako je bilo prošle godine? Ovaj video govori više od 1000 riječi.