Odbojkašice Herceg Novog potvrdile dominaciju

Herceg Novi završio sezonu na domaćoj sceni sa 28 pobjeda i bez izgubljenog seta, pa je trofeju u Kupu dodao i prvu šampionsku titulu u istoriji

3852 pregleda 1 komentar(a)
Foto: OSCG
Foto: OSCG

Pitanje šampiona se nije ni postavljalo, sada je i ozvaničeno da je ženski odbojkaški klub Herceg Novi najveća snaga ovog sporta u Crnoj Gori.

Novljanke su kompletirale duplu krunu, nakon što su nedavno osvojile Kup, i prigrabile pehar prvaka države - uradile su to dominantno, sa tri ubjedljive pobjede u finalnoj seriji protiv Galeba Liko Soho Group.

I večeras je u SC "Igalo" bilo 3:0, pa je Herceg Novi stigao do prve titule u istoriji...

Uradio je to u sezoni u kojoj je oduvao konkurenciju, jer je u prvenstvu i Kupu upisao svih 28 pobjeda. Kakva je dominacija u pitanju govori i podatak da tim Milorada Krunića nije izgubio ni set na putu ka prvim peharima ikada...

Tako je sastav iz Novog postao četvrti šampion Crne Gore u istoriji. Luka Bar je ubjedljivo najtrofejnija sa 12 pehara, tri je osvojio Galeb, a jedan Budućnost.

Bivša kapitenka reprezentacije Crne Gore Tatjana Bokan je sa 19 poena bila najefikasnija u redovima novog šampiona, dvocifren učinak je imala i Diana Balai sa 11.

Na drugoj strani se istakla Natalija Vlaović sa devet poena, osam je imala Šarlot Ričards.

Bonus video: