Liješeviću i Savkoviću u Rusiji omogućene najbolje pripreme za Svjetsko prvenstvo

Na Svjetskom prvenstvu u boksu u Uzbekistanu od 28. aprila do 14. maja, za Crnu Goru boksovaće Stefan Savković u kategoriji do 71 kilograma, i svjetski juniorski viceprvak, Petar Liješević do 86 kilograma

8241 pregleda 16 komentar(a)
Finiš pripreme u Sočiju za crnogorske boksere, Foto: BK Budva
Finiš pripreme u Sočiju za crnogorske boksere, Foto: BK Budva

Na Svjetskom prvenstvu u boksu u Uzbekistanu od 28. aprila do 14. maja, za Crnu Goru boksovaće Stefan Savković u kategoriji do 71 kilograma, i svjetski viceprvak u uzrastu mladih, Petar Liješević do 86 kilograma.

"Oni se pripremaju za najveću smotru u Rusiji, tačnije u olimpijskom gradu Sočiju i to sa selekcijom Rusije.Uslovi kao i način rada u kampu su na na najvećem mogućem nivou, a dovoljno govori to što sparinguju sa velikim brojem osvajača medalja sa Olimpijskih igara kao i prvenstava svijeta i Evrope. Svjesni smo koliko to doprinosi razvoju naših sportista i maksimalno ćemo da se potrudimo da to na najbolji način iskoristimo", saopštili su iz Bokserskog saveza.

Sa dvijicom budućih učesnika najveće smotre već pet dana na pripremama je i Tomislav Đinovic ( do 60 kg) iz bokserskog kluba “Zlaticanin” kako bi sticao iskustvo az buduću seniorsku karijeru.

Bonus video: