Mekgregor optužen za seksualno nasilje tokom NBA finala u Majamiju

Mekgregor je na pomenutom meču NBA finala protiv Denvera sjedio pored terena i učestvovao u promotivnom dijelu na poluvremenu tokom kojeg je nekoliko puta udario maskotu Hita, nakon čega je maskota završila u bolnici

3573 pregleda 0 komentar(a)
Mekgregor tokom NBA finala u Majamiju, Foto: Reuters
Mekgregor tokom NBA finala u Majamiju, Foto: Reuters

Irski MMA borac Konor Mekgregor suočava se sa optužbama za seksualno nasilje.

Kako je objavio TMZ, on je optužen da je seksualno napao žensku osobu u toaletu "Kaseja centra" neposredno poslije četvrte utakmice finala NBA lige u Majamiju.

Rojters dodaje da je pomenuta ženska osoba preko svog advokata poslala pismo Mekgregou, NBA ligi i Majami Hitu tražeći nagodbu umjesto pravnog postupka.

"Svjesni smo navoda i sprovodimo punu istragu", navodi Majami u saopštenju. "U očekivanju ishoda istrage, nećemo davati dalje komentare".

U pismu ona tvrdi da je obezbeđenje primoralo da uđe toalet gdje su čekali Mekgregor i njegov tjelohranitelj. Zatim je, kako se navodi, Mekgregor "agresivno poljubio" ženu dok je obezbjeđenje sve ostale držalo dalje od toaleta.

"Mekgregor ju je zatim prisilio na oralni seks, ali ga je pomenuta žena više puta udarala laktom i uspjela je da pobjegne", kaže advokatica Arijel Mičel.

Navodni napad policiji na Floridi je prijavljen 11. juna.

Zastupnici Mekgregora rekli su za TMZ da su optužbe lažne.

"Gospodin Mekgregor se neće uplašiti", dodali su.

Zvaničnici UFC-a rekli su TMZ-u da su upoznati sa optužbama.

"UFC će sačekati da se pravni proces završi prije nego što damo bilo kakve dodatne izjave", navodi se u izjavi.

Mekgregor je na pomenutom meču NBA finala protiv Denvera sjedio pored terena i učestvovao u promotivnom dijelu na poluvremenu tokom kojeg je nekoliko puta udario maskotu Hita.

Barni, maskota Majamija, zbog je završila u bolnici zbog bolova, objavio je ranije "USA Today".

Bonus video: