Coinis Balkan Triathlon Prvenstvo: Grad Bar kao epicentar sportskih dešavanja!

Bar će 23. septembra, biti u centru sportskih dešavanja na Balkanu. Naime, ovaj grad će prvi put biti domaćin Balkanskog prvenstva u triatlonu. Pod pokroviteljstvom Evropske Triatlon Federacije očekuje se prisustvo više stotina takmičara iz Crne Gore i inostranstva.

9848 pregleda 22 reakcija 0 komentar(a)
Foto: coinis
Foto: coinis

Organizator ove prestižne manifestacije je Triatlon Savez Crne Gore, a glavni sponzor ovog sjajnog sportskog dešavanja i ove godine je Coinis kompanija iz Podgorice.

Predsjednik Triatlon Saveza Crne Gore, Vedran Roćenović, vidi triatlon, sport koji rapidno raste u svijetu, kao potencijalno popularan i kod nas. Poziva sve da postanu dio ovog sportskog događaja i podrže kako elitne takmičare, tako i rekreativce sa Balkana. Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu saveza: triatlon.me.

Coinis i ove godine podržava sportska takmičenja u Crnoj Gori!

Ovogodišnje takmičenje ne bi bilo moguće bez podrške najveće IT kompanije u Crnoj Gori, Coinis, koja je uložila ogromne napore kako bi događaj bio održan na najvišem nivou, a Coinis Balkan Triathlon Championship su podržale Turistička Organizacija Bara i Grad Bar.

Coinis je affiliate marketing mreža specijalizovana za monetizaciju digitalnih proizvoda. S fokusom na inovativne tehnologije za prikazivanje i praćenje oglasa, postavili su nove standarde u marketing industriji. Ali, pored poslovnog uspjeha, Coinis se vodi principima društvene odgovornosti. Priložili su sve neophodne resurse kako bi ovaj događaj bio više od puke trke - kako bi bio simbol promocije zdravih životnih navika i poboljšanja sportskog duha u Crnoj Gori. Događaji poput ovog ne samo da okupljaju zajednicu, već i inspirišu, motivišu i osnažuju mlade talente da teže izvrsnosti i postavljaju nove standarde u sportu.

Očekuje se prisustvo više stotina takmičara iz Crne Gore i inostranstva. Osim toga, više od hiljadu posjetilaca će stići u Opštinu Bar kako bi podržali svoje omiljene takmičare. Ovo predstavlja direktnu korist za turističku ponudu Bara i pruža izvanrednu priliku za promociju turističke ponude i razvoj sportskog turizma u Crnoj Gori.

Vremenske prilike sjajne!

Očekuje se da će temperatura vode biti između 22 i 25°C. Nakon osvježavajućeg plivanja, takmičari će se biciklom uputiti kroz široke bulevare sunčanog grada. Ova ravna staza nudi idealnu priliku za postizanje najboljih rezultata. Zadnja etapa ovog izazova - trčanje, vodi takmičare Šetalištem kralja Nikole, pored mora do užeg gradskog jezgra gdje je ciljna linija. Cijeli program možete pronaći ovdje.

Triatlon za sve uzraste: Posebne trke za najmlađe šampione!

Ovaj spektakl neće biti izazov samo za odrasle. Mladima je takođe posvećena pažnja, s nizom trka koje su prilagođene njihovim uzrastima. Pored glavnog događaja, mlađe generacije će imati priliku da se takmiče - od najmlađih učesnika koji će se takmičiti u akvatlonu, do budućih zvijezda triatlona u kategorijama za juniore i mlade. Olimpijske i sprint distance čekaju najodvažnije, dok kategorije Elite, U23 i Junior obećavaju okupiti mlade nade triatlona iz cijelog Balkana.

Pozivamo sve da budu dio ovog nezaboravnog sportskog događaja i podrže mlade nade u njihovoj težnji ka vrhunskim sportskim postignućima!

Prijave za Balkansko triatlon prvenstvo traju još samo nekoliko dana. Iskoristite specijalnu ponudu i prijavite se na vrijeme koristeći kod za popust 50% - TRIBALKANCG.

Ukoliko imate dodatnih pitanja pozovite: +38269460332

Osigurajte svoje mjesto u jednoj od najuzbudljivijih sportskih manifestacija u regionu! Vidimo se u Baru!