Organizator se ogradio od vozača koji je nastupio sa Belivukovom fotografijom: Krajnje nekorektan i neodgovoran odnos

"Nažalost, snosimo dio odgovornosti, jer nismo do kraja ispratili čin uklanjanja fotografije, pošto smo vjerovali da će Jovanović postupiti u skladu sa našim izričitim zahtjevom. Jovanović će zbog svog postupka snositi adekvatne sankcije od organizatora MBAT, AMSK Podi Herceg Novi"

17764 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Screenshot TikTok
Foto: Screenshot TikTok

Auto moto sportski klub "Podi" iz Herceg Novog kao organizator ovogodišnje MBAT trke ogradio se od postupka Petra Jovanovića, koji je na toj trci nastupio u automobilu sa fotografijom uhapšenog pripadnika kavačkog klana Veljka Belivuka.

Kako AMSK Podi navodi u saopštenju dostavljenom medijima Jovanoviću je izričito naloženo da ukloni fotografiju sa trkačkog automobila, što je i prihvatio.

"AMSK Podi Herceg Novi je sportska organizacija koja sa ogromnim trudom pokušava da iz godine u godinu organizuje uspješnu MBAT i time doprinese ne samo razvoju kluba, već auto sporta uopšte. Ovakav događaj i odnos automobiliste Jovanovića prema našem klubu i samoj MBAT Podi sa koje svi nose pozitivne utiske krajnje je nekorektan i neodgovoran", piše u saopštenju.

AMSK Podi dodaje da prihvata dio odgovornosti.

"Nažalost, da, jer nismo do kraja ispratili čin uklanjanja fotografije, pošto smo vjerovali da će Jovanović postupiti u skladu sa našim izričitim zahtjevom. Vozač Jovanović će zbog svog postupka snositi adekvatne sankcije od organizatora MBAT, AMSK Podi Herceg Novi", dodaju u saopštenju.

Zaključuju da AMSK Podi Herceg Novi nikada nije i neće podržavati bilo kakve postupke, koji su protivni interesima ne samo sporta već cjelokupne društvene zajednice.

Bonus video: