Borba dvojice šampiona na Cetinju pripala mlađem, Viktoru Dukiću

Mlađi junior KBK Rad u profesionalnoj reviji nadvisio dviej godien starijeg Evropskog juniorskog šampiona, Mišu Vorkapića

3097 pregleda 6 komentar(a)
Dukiću pripao duel dvojice supertalentovanih boraca, Foto: KBK Rad
Dukiću pripao duel dvojice supertalentovanih boraca, Foto: KBK Rad

Meč dvojice sjajnih kik-boksera u profesionalnoj reviji na Cetinju završena je trijumfom borca Rada, Viktora Dukića, koji je superteškoj kategoriji discipline lou-kik, nadvisio dvije godine starijeg, junoirskg prvaka Evrope iz Srbije, Mišu Vorkapića.

Dva borca su ušla u ring kao veliki pobjednici brojnih takmičenja, samo što je kik-bokser podgoričkog Rada osvajao Evropu u konkurenciji mlađih, a Vorkapić starijih juniora.

Reprezenattivac Srbije je uz to od januara i zvanično senior sa 18 godina, u vitrinama ima i pobjedu u Svjetskom kupu juniora.

Sa druge starne Dukić je nevjerovatan talenat krunisao naslovom šampiona Starog kontinenta u mlađim juniorima, te naslovom pobjednika Svjetskog kupa u uzrastu do 16 godina. Njih dvojica slove za najtalentovanije svjetske kik-boksere.

Od talenta do velike pobjede na Cetinju Dukića je vodio naporan i stručan rad sa trenerom Veselienom Piletićem i supertalentovanom generacijom u KBK Rad.

Dukić je i dvostruki pobjednik Evropskih kupiova ove sezone u konkurenciji mlađih juniora.

Bonus video: