Vuković i Strujić najbolji sportisti Pljevalja

Tu je odluku donijela sedmočlana Komisija za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta, na osnovu pristiglih predloga sportskih klubova

7490 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Pljevlja
Foto: Opština Pljevlja

Član Omladinskog rukometnog kluba „Rudar“ Nemanja Vuković, proglašen je za najboljeg sportistu, a Jovana Strujić, članica Karate kluba Ris za najbolju sportiskinju Pljevalja.

Tu je odluku donijela sedmočlana Komisija za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta, na osnovu pristiglih predloga sportskih klubova.

Stefan Džaković, član Atletskog kluba „Rudar“, proglašen je za mladog perspektivnog sportistu, a članica Šahovskog kluba „Osnovnih i srednjih škola“Neda Šljivić, za mladu perspektivnu sportiskinju.

Za trenera godine proglašen je Budimir Jestrović, trener u Atletskom klubu „Rudar“, a Tanja Aranitović sportska radnica godine.

Za sportsku ekipu godine proglašen je Auto-moto sportski klub „AP SPORT“.

Komisija je za izuzetne sportske rezultate i promociju Pljevalja u zemlji i inostranstvu dodijelila posebna priznanja Milanu Mijatoviću (reprezentativcu Crne Gore u fudbalu) i Borku Brkoviću (članu stručnog štaba Košarkaške reprezentacije Crne Gore) kao i Savu Bakraču (članu Šahovskog kluba „Rudar“) velikom entuzijasti i dugogodišnjem sportskom radniku na popularizaciju šaha na teritoriji opštine Pljevlja.

Bonus video: