Milenković zbog bolesti odustao od nastupa na 100 metara delfin

"Miloš zbog povišene temperature, glavobolje i mučnina nije trenirao prethodna dva dana, pa su zvanični doktori donijeli odluku da ne nastupi u današnjem programu", navodi VPSCG

3198 pregleda 2 komentar(a)
Milenković, Foto: VPSCG
Milenković, Foto: VPSCG

Debi na Svjetskom prvenstvu obilježio je državnim rekordom, a pet dana kasnije morao je da odustane od nastupa u drugoj trci u Dohi...

Crnogorski plivač Miloš Milenković zbog bolesti se nije takmičio u današnjim kvalifikacijama na 100 metara delfin, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

"Miloš zbog povišene temperature, glavobolje i mučnina nije trenirao prethodna dva dana, pa su zvanični doktori donijeli odluku da ne nastupi u današnjem programu", navodi VPSCG.

Milenković je u nedjelju na 50 metara delfin stilom postavio državni rekord (24,17 sekundi) i zauzeo 32. mjesto u konkurenciji 69 plivača.

U Kataru nastupa i naša plivačica Jovana Kuljača - ona je kvalifikacije na 100 metara slobodnim stilom završila vremenom 1:01,36, što joj je bilo dovoljno za lični rekord i 52. poziciju u konkurenciji 88 takmičarki.

Nju do kraja šampionata, u subotu, očekuju još kvalifikacije na 50 metara slobodnim stilom.

Bonus video: