COK i Elektroprivreda Crne Gore potpisali ugovor o sponzorstvu

Predsjednik COK-a, Dušan Simonović, istakao je da se izuzetno raduje što
je EPCG, kao državna kompanija, još jednom pokazala koliko je posvećena
stvaranju što boljih uslova sportistima

13180 pregleda 3 komentar(a)
Foto: COK
Foto: COK

Crnogorski olimpijski komitet (COK) i Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) potpisali su ugovor o sponzorstvu, pa će jedna od najuspješnijih kompanija u našoj državi biti dio olimpijskog tima.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik COK-a, Dušan Simonović i izvršni direktor EPCG, Ivan Bulatović, a svečano potpisivanje obavljeno je u sali „Ksenija“ hotela Hilton u Podgorici.

Predsjednik COK-a, Dušan Simonović, istakao je da se izuzetno raduje što je EPCG, kao državna kompanija, još jednom pokazala koliko je posvećena stvaranju što boljih uslova sportistima.

„Zahvaljujem se Elektroprivredi Crne Gore, koja je izdvojila značajna sredstva za crnogorski sport, a ovoga puta i za COK. Moram primijetiti da je ovo prva državna kompanija koja nakon četiri godine potpisuje ugovor sa nacionalnim olimpijskim komitetom. Zahvalni smo Elektroprivredi na tome i nadam se da će njen primjer slijediti i druge kompanije iz Crne Gore“, kazao je predsjednik Simonović i zahvalio se izvršnom direktoru i Upravnom odboru EPCG, na razumijevanju za zahtjev COK-a i na gestu koji se vrednuje na poseban način.

Izvršni direktor EPCG, Ivan Bulatović, kazao je da je uspostavljanjem saradnje napravljen spoj dva najbolja brenda u Crnoj Gori.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što smo potpisali ugovor o sponzorstvu sa COK-om, krovnom institucijom sporta u Crnoj Gori. Kao i predsjednik Simonović, nadam se da će ovo postati trend i nadam se da će državne firme u budućnosti podržavati crnogorske olimpijce i da će se za stepen više obezbijediti bolji uslovi za pripreme i kasnije za takmičenje naših olimpijaca. Smatram jako važnim ovo partnerstvo, iz razloga što je Elektroprivreda najjača kompanija u Crnoj Gori, COK predstavlja najbolje sportiste, tako da smo spojili najbolje sa najboljima i najbolja dva brenda koja Crna Gora danas ima“, kazao je Bulatović i poželio sreću crnogorskim olimpijcima u Parizu.

„Pored državnog grba na dresovima će nositi ponosno i ime EPCG i želim da nas sve obraduju velikim rezultatom, kojem se svi nadamo“, zaključio je Bulatović.

Bonus video: