Utakmica pomirenja sjutra u SC "Nikšić"

122 pregleda 5 komentar(a)
Logo RSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo RSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.12.2016. 14:36h

Rukometaši Nikšića 2014 i Morače 2015 odigraće sjutra u nikšićkom Sportskom centru utakmicu pomirenja, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Njihov međusobni duel, u sedmom kolu Druge crnogorske lige, prekinut je deset sekundi prije kraja zbog opšte tuče na terenu. U trenutku prekida gostujući tim vodio je 23:21.

"U želji da se potisnu i zaborave nemile scene tokom meča uprave klubova odlučile su da široj javnosti dokažu da promocija rukometa i sportskih vrijednosti nemaju alternativu. Rukovodstvo, predstavnici i treneri Rukometnog kluba "Morača 2015", kako je nedavno i najavljeno, uspostavili su saradnju sa kolegama iz RK "Nikšić 2014"", piše u saopštenju sportskog direktora Morače, Veselina Kruščića.

On je kazao da su tenzije Spuštene i nesuglasice riješene.

"Time je potvrđeno da doprinosimo unaprjeđenju muškog rukometnog sporta u Crnoj Gori. Izrečenim kaznama relevantnih organa Saveza, nakon incidenta u Nikšiću na utakmici održanoj 3. decembra, nijesmo zadovoljni. Štaviše, bole! Ali, to neće sputati i zaustaviti zdravu misiju RK Morača 2015", kazao je Kruščić.

On je kazao da semafor u nikšićkom Sportskom centru ne mora da broji i otkucava.

"Pobjednik se već zna. Pobijedile su pružene i stisnute ruke dva kluba", kazao je Kruščić.

Bonus video: