Rasmusen: Veoma je hrabro dovesti ovako mlad tim

"Ovo je nevjerovatan tim, znam koliko ga je teško pobijediti i zbog toga sam još više srećan. Crna Gora zaslužuje moje puno poštovanje", rekao je čovjek koji je sa CSM Bukureštom u maju postao prvak Evrope.
78 pregleda 2 komentar(a)
Kim Rasmusen, Foto: Swe2016.ehf-euro.com
Kim Rasmusen, Foto: Swe2016.ehf-euro.com
Ažurirano: 09.12.2016. 21:15h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Malme - Kim Rasmusen je pred meč poručio da je više puta igrao protiv Crne Gore i Budućnosti i da zna kako da se suprotstavi tom sistemu. Danac je pokazao da to nisu bile prazne priče, jer su njegove igračice potpuno zaustavile najjača oružja “lavica”.

"Presrećan sam. Pritisak je bio veliki, dao sam sve da ga ublažim i uspjeli smo. Veliki sam navijač Crne Gore, volim duh tih djevojaka i mislim da je veoma hrabro dovesti sve ove mlade igračice na prvenstvo. Ovo je nevjerovatan tim, znam koliko ga je teško pobijediti i zbog toga sam još više srećan. Crna Gora zaslužuje moje puno poštovanje", rekao je čovjek koji je sa CSM Bukureštom u maju postao prvak Evrope.

Kinga Janurik je sa 19 odbrana bila igračica meča.

"Izuzetno sam ponosna. Ovo je bila veoma teška utakmica, ali smo bile odlično pripremljene. Znale smo da moramo svih 60 minuta da kontrolišemo meč i čuvamo razliku, oduševljena sam što smo uspjele", naglasila je 25-godišnja golmanka Erda.

Bonus video: