Peruničić sa 11 golova srušio Spes

78 pregleda 0 komentar(a)
RK Partizan Tivat, Foto: RK Partizan
RK Partizan Tivat, Foto: RK Partizan
Ažurirano: 18.11.2016. 19:23h

Poslije prvog od dva meča koji će se za 24 sata odigrati u tivatskoj „Župi”, rukometaši Partizana su jednom nogom već u osmini finala Čelendž kupa.

U prvoj evropskoj utakmici u Tivtu, puleni Dejana Stijepčevića su ubjedljivo savladali kiparski Spes sa 27:21 i trebalo bi da se dogodi čudo da u sjutrašnjem meču (takođe počinje u 18 časova) ispuste veliku prednost i šansu da se domognu naredne runde.

Osvajač Kupa Crne Gore je dominirao od starta i već na poluvremenu je bilo jasno ko će pobijediti, jer je na semaforu stajalo 13:5.

U nastavku je, međutim, gostujući tim dao tri puta više golova nego u prvih 30 minuta i izborio podnošljivih minus šest.

Tivćane je predvodio Đorđo Peruničić sa 11 pogodaka, pet je dao Draško Kaluđerović, četiri Marko Martinović, tri Vuk Kaluđerović...

Kod gostiju su sa po četiri najbolji bili Vasilis Demostenus, Andreas Fotiju i Andreas Joanu.

Partizan - Spes 27:21 (13:5)

Tivat - Dvorana „Župa”. Gledalaca: 500. Sudije: Martens i Verdonk (Belgija). Sedmerci: Partizan 5 (5), Spes 4 (3). Isključenja: Partizan 8, Spes 8 minuta.

Partizan: Marić, Vrdoljak, Pleskonjić, Perović, Samardžić, Peruničić 11, Koršić, Dapčević, Blečić, Drašković 2, Račeta 1, Kaluđerović 5, Drakulović, Martinović 4, Lasica 1, Kaluđerović 3.

Spes: Kaili, Agrojanis, Rusos, Jorgiju 2, Hrisantu, Loizu, Demostenus 4, Tartios 3, Fotiju 4, Hristodulu 3, Ceriotis 1, Jorgalis, Cuvas, Pruncos, Joanu 4.

Bonus video: