Adžić: Ako je neko iz Meca morao da bude dobar, drago mi je da je to Marina

Šampion Francuske, predvođen fenomenalnom Marinom Rajčić, koja je odbranila 10 šuteva, a primila svega pet golova, slavio je sa 28:25 i nanio Podgoričankama prvi poraz u prvoj fazi Lige šampiona poslije više od tri godine
65 pregleda 8 komentar(a)
Marina Rajčić, Foto: Www.metz-handball.com
Marina Rajčić, Foto: Www.metz-handball.com
Ažurirano: 11.11.2016. 21:28h

Nakon četiri pobjede, Budućnost je stala u Mecu.

Šampion Francuske, predvođen fenomenalnom Marinom Rajčić, koja je odbranila 10 šuteva, a primila svega pet golova, slavio je sa 28:25 i nanio Podgoričankama prvi poraz u prvoj fazi Lige šampiona poslije više od tri godine.

„Marina je bila sjajna. Njeno izdanje me raduje kao selektora Crne Gore i ako je već neko iz Meca morao da bude dobar, srećan sam što je to bila ona. Ovo joj je najbolja utakmica u sezoni, što me raduje pred okupljanje za Evropsko prvenstvo”, rekao je Dragan Adžić.

Osim za Rajčićevu, „plave” nisu imale rješenja ni za Grejs Zadi i Slađanu Pop-Lazić. Tamnoputi srednji bek je „hranio” loptama srpsku kružnu napadačicu, koja je dala osam golova.

„Otkada sam ja trener, nikada nismo primili više golova od pivota, iz čega ćemo sigurno izvući pouke i biti bolji u glavnoj fazi. Slaba energija iz odbrane se prenijela i u napad, jer je koncentracija bila na manjem nivou”, zaključio je trener Budućnosti.

Bonus video: