Katarina Bulatović: Da ispravimo greške koje smo imale u Njemačkoj

"Sistem takmičenja je takav da jače utakmice ne igramo na svom terenu, već na finalnom turniru, pa je interesovanje publike možda i manje", kazala je Bulatović na konferenciji za novinare.
79 pregleda 0 komentar(a)
Katarina Bulatović i Đurđina Jauković, Foto: ŽRK Budućnost
Katarina Bulatović i Đurđina Jauković, Foto: ŽRK Budućnost
Ažurirano: 05.11.2016. 14:20h

Budućnost protiv Tiringera želi da ispravi greške iz prvog međusobnog duela i nastavi seriju pobjeda, kazala je desni bek podgoričkog tima Katarina Bulatović.

Budućnost i Tiringer odigraće u nedjelju utakmicu četvrtog kola A grupe Lige šampiona.

Bulatović je kazala da podgoričke rukometašice u prvom duelu možda nijesu bila na visokom nivou u odbrani, ali da su imale sjajnu podršku od golmanke Darli Zokebi de Paule.

"Naša želja je da sjutra ispravimo greške koje smo imale u Njemačkoj, a vjerujem da će biti prilike da sve djevojke ponovo dobiju šansu. Pozvala bih i navijače da nas podrže jer je ljepše igrati kada su tribine pune. Sistem takmičenja je takav da jače utakmice ne igramo na svom terenu, već na finalnom turniru, pa je interesovanje publike možda i manje", kazala je Bulatović na konferenciji za novinare.

Ona vjeruje da će kvalitet Tiringera uticati na to da posjeta bude veća nego što je to bio slučaj na startu sezone.

Talentovani bek, Đurđina Jauković, kazala je da očekuje težak meč, navodeći da Tiringer pred svojim navijačima nije pokazao svoje pravo lice.

"Tačnije to im nijesmo dozvolile jer smo odlično otvorile meč i nametnule naš ritam. Tiringer ima veliki broj kvalitetnih igračica i dva dobra pojedinca na svakoj poziciji, ali nadam se da ćemo u nedjelju imati pravi pristup, da ćemo utakmicu ponovo otvoriti na pravi način i da ćemo upisati novu pobjedu", kazala je Jauković.

Budućnost je prvi međusobni duel dobila 32:26, a u dosadašnjem dijelu takmičenja u A grupi ostvarila je maksimalan učinak.

Savladala je i Mec pred svojim navijačima 21:19 i Glasverket u gostima 30:23.

Tiringer je, osim od Budućnosti, izgubio i od Meca 25:18, dok je jedini trijumf upisao protiv Glasverketa 24:16.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 17 sati.

Bonus video: