Dejvis na klupi rukometašica Vardara

78 pregleda 0 komentar(a)
Vardar, Foto: Zrkvardar.mk
Vardar, Foto: Zrkvardar.mk
Ažurirano: 03.11.2016. 14:53h

Novi trener ženskog rukometnog kluba Vardar od danas je Španac David Dejvis, dosadašni pomoćnik trenera muškog tima makedonskog šampiona.

Postavljanje Dejvisa za prvog trenera ženskog tima objavio je vlasnik Vardara Sergej Samsonenko, navodeći da je potpisan dogovor do kraja sezone, sa mogućnosti produženja.

"Smatramo da je to najbolje rješenje koje smo mogli da donesemo. Zadovoljni smo time kako je radio u prošloj sezoni sa ženskim timom i smatramo da je Dejvis pravi izbor", rekao je Samsonenko.

Dosadašnji pomoćnik muškog tima Vardara Raula Gonzalesa u prethodnoj sezoni je pomagao i treneru ženskog tima Indiri Kastratović koja je podnijela ostavku.

Prva utakmica za Dejvisa na mjestu prvog trenera rukometašica Vardara biće u subotu protiv ruskog kluba Astrahanočka u Ligi šampiona.

Utakmica se igra u Skoplju, a Vardar u prethodna tri kola imao dvije pobede, protv Astreahanočke u gostima i njemačkog Laajpciga i jedan neriješen rezultat, protiv FTC Budimpešta (Ferencvaroš), u prvom kolu, nakon kojeg je Kastratović podnijela ostavku.

Bonus video: