Ristanović u Balatonfuredu

Ristanović, koji 2. decembra slavi 34. rođendan, karijeru je počeo u Partizanu, a potom je redom branio za Vojvodinu, Lovćen, španske Teukro, Ademar Leon i San Antonio, katarski Al-Ahli, opet Partizan, a zatim i njemački Balingen i francuski Šamberi
100 pregleda 1 komentar(a)
Radivoje Ristanović, Foto: Savo Prelević
Radivoje Ristanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.10.2016. 10:43h

Iako prvobitno nije bio na spisku Ljubomira Obradovića za mečeve sa Švedskom i Rusijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Radivoje Ristanović je naknadno pozvan zbog problema sa papirologijom Mila Mijuškovića.

Razlog zašto iskusnog Beograđanina nije bilo među 16 imena koja je saopštio Profesor je što nije imao klub, a sada je i taj problem otklonjen, jer je popularni Raša dogovorio prelazak u mađarski Balatonfured.

Ristanović, koji 2. decembra slavi 34. rođendan, karijeru je počeo u Partizanu, a potom je redom branio za Vojvodinu, Lovćen, španske Teukro, Ademar Leon i San Antonio, katarski Al-Ahli, opet Partizan, a zatim i njemački Balingen i francuski Šamberi.

Od marta prošle godine je član nacionalnog tima Crne Gore, sa kojim je nastupao na Evropskom prvenstvu u januaru u Poljskoj.

Bonus video: