Johanson: Da pobijedimo Dansku, pa da navijamo za Srbiju

Ako ispune zadatak koji je pred njima, "lavicama" ostaje da vjeruju u malo rukometno čudo i trijumf Srbije nad Francuskom, u utakmici koja se igra od 21 sat
67 pregleda 0 komentar(a)
Per Johanson, Foto: Uroč Hočevar/kolektiff
Per Johanson, Foto: Uroč Hočevar/kolektiff
Ažurirano: 12.12.2018. 18:04h

Selektor crnogorskih rukometašica Per Johanson svjestan je da su šanse njegovog tima da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva veoma male, ali želi da se nada do kraja.

Nadu donosi pobjeda nad Danskom, u sjutrašnjem meču u Nantu (15.45), u posljednjem kolu druge faze.

Danska je opasan tim, koji nije igrao dobro do sada, ali nećemo se opustiti niti potcijeniti protivnika. Skandinavski mentalitet je takav da neće doći i predati se, već da će uraditi sve da nas pobijedi. Ali, mi smo ekipa koju je teško pobijediti, ako smo na nivou na kome možemo da budemo", kazao je Johanson.

Ako ispune zadatak koji je pred njima, "lavicama" ostaje da vjeruju u malo rukometno čudo i trijumf Srbije nad Francuskom, u utakmici koja se igra od 21 sat.

"Prije svega želim da dođemo u situaciju da se nadamo, a zatim da sjednem na tribine i bodrim Srbiju protiv Francuske. Ako govorim srcem, onda se zaista nadam, ako realno razmislim – šanse su veoma, veoma male", rekao je Johanson.

Bonus video: