Budvanska rivijera izgubila i u revanšu

U odličnoj atmosferi u Mediteranskom sportskom centru, tim Brana Božovića je bio znatno bolji u prvih 30 minuta i pomislilo se da je veliki podvig moguć, ali su Grci u nastavku bili znatno bolji
53 pregleda 1 komentar(a)
RK Budvanska rivijera, Foto: Www.rkbudvanskarivijera.com
RK Budvanska rivijera, Foto: Www.rkbudvanskarivijera.com
Ažurirano: 10.09.2016. 19:01h

Iako su na poluvremenu vodili 15:10, čime su bili na samo gol od nadoknađivanja minusa iz prvog meča (24:30), rukometaši Budvanske rivijere su i u revanšu 1. kola kvalifikacija za EHF kup izgubili od grčkog Filiposa.

U odličnoj atmosferi u Mediteranskom sportskom centru, tim Brana Božovića je bio znatno bolji u prvih 30 minuta i pomislilo se da je veliki podvig moguć.

Nažalost, Grci su u nastavku bili znatno bolji i sa dvije pobjede idu na megdan poljskom Gorniku iz Zabrza.

Meč u Budvi je obilježila velika nervoza igrača oba tima, pa je viđeno čak 18 isključenja.

Najratoborniji su bili Slobodan Bulajić i Anastasios Trijadafilidis, koji su umjesto regularnog trećeg isključenja (već imali po dva) dobili direktne crvene kartone zbog preoštrih startova.

Osim Rivijere, u Evropi će ove godine igrati i tivatski Partizan, koji će u 3. kolu Čelendž kupa (koje je zapravo prvo) u drugoj polovini novembra igrati sa kiparskim Spesom.

Budvanska rivijera - Filipos 26:28 (15:10)

Budva - Mediteranski sportski centar. Gledalaca: 800. Sudije: Jaron I Asaf (Izrael). Sedmerci: Budvanska rivijera 4 (4), Filipos 4 (4). Isključenja: Budvanska rivijera 20, Filipos 16 minuta: Crveni kartoni: Čampar (3X2) i Bulajić (Budvanska rivijera), Papadopulos (3X2) i Trijadafilidis (Filipos).

Budvanska rivijera: Pešić, Spalević, Bajčeta 1, Novaković, Zeković 1, Cvetković, Ahruk, Lacmanović 4, Lakić 4, Vuković 1, Bulajić 2, Radoman, Đođić 7, Suknović 3, Čampar 2, Osmajić 1.

Filipos: Arvanitidis 1, Bukovinas, Nikolaidis 3, Zlatanos, Mihailidis, Dobris 1, Rahimić, Haralabidis 1, Kodis, Trijadafilidis 1, Dragolas 7, Kostakidis 5, Apostolidis 1, Gramatikopulos, Vražalica 2, Papadopulos 6.

Bonus video: