Ema Ramusović potpuno zdrava

Hitno je otišla u Beograd, gdje je ustanovljeno da nema nikakvih problema sa srcem, već da je samo bila premorena
124 pregleda 12 komentar(a)
Ema Ramusović, Foto: Beta/AP
Ema Ramusović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.07.2016. 10:45h

Postojao je veliki strah, mislilo se čak i da joj je nastavak karijere pod velikim znakom pitanja, ali se ispostavilo da je sve bilo lažna uzbuna - Emi Ramusović je na pregledima u Beogradu utvrđeno da je potpuno zdrava.

Mlada rukometašica je preživjela dramu posljednjih nekoliko dana, jer su joj doktori iz Podgorice rekli da joj nalazi EKG holtera loši i da ne smije da trenira.

Zbog toga je hitno otišla u Beograd, gdje je ustanovljeno da nema nikakvih problema sa srcem, već da je samo bila premorena.

Zbog pogrešne dijagnoze ljekara u Podgorici, 19-godišnja Beranka je propustila pet dana najbitnije faze priprema za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

U Kolašinu se pojavila danas i odradila trening punog intenziteta bez problema, ali ima još svega dva dana da se nametne selektoru Draganu Adžiću i ubijedi ga da će biti potpuno spremna za OI.

Da je sve vrijeme bila se ekipom, dilema ne bi bilo da li će biti u avionu za Brazil, ali je zbog pogrešne dijagnoze ljekara i devet propuštenih treninga njeno mjesto sada upitno...

Bonus video: