Pioniri Perpera prvaci Crne Gore

Generacija dječaka rođenih 2002. godine i mlađih je u posljednja dva meča u Nikšiću savladala barski Prvi as sa 24:16 (13:8), a potom i Rudar sa 15:13 (7:8). Abramovićevi puleni su baš protiv Pljevljaka ovjerili titulu, koji su morali da ih dobiju sa pet golova razlike da bi ih prestigli na tabeli
77 pregleda 0 komentar(a)
Pioniri Perpera, Foto: Privatna arhiva
Pioniri Perpera, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.06.2016. 16:40h

Nekadašnji trener prvog tima Lovćena Zoran Abramović je otišao iz najvećeg crnogorskog kluba prije dvije godine i potpuno se posvetio školi rukometa, koju je osnovao u posljednjoj sezoni na klupi „crvenih“, 2013/2014.

Njegov Perper je u februaru 2015. registrovan kao klub i brzo počeo da bilježi odlične rezultate.

Tokom posljednjih nekoliko sedmica se potvrdilo da na Cetinju stasaju neke nove zvijezde.

Početkom maja, pioniri iz crnogorske prijestonice su osvojili 1. mjesto na prestižnom turniru u Crvenki, gdje je Abramović proglašen za najboljeg trenera, potom su dominantno osvojili Feniks kup u svom gradu, da bi za vikend osvojili i najvažniji pehar - titulu prvaka Crne Gore.

Generacija dječaka rođenih 2002. godine i mlađih je u posljednja dva meča u Nikšiću savladala barski Prvi as sa 24:16 (13:8), a potom i Rudar sa 15:13 (7:8). Abramovićevi puleni su baš protiv Pljevljaka ovjerili titulu, koji su morali da ih dobiju sa pet golova razlike da bi ih prestigli na tabeli.

Perper je šampionat završio sa svih 10 pobjeda i gol-razlikom 187: 85, drugi je bio Rudar, a treća Budvanska rivijera.

Mladi Cetinjani su zahvaljujući odličnim rezultatima dobili poziv da u julu učestvuju na kampu RK Crvenka, a Abramović će biti koordinator i trener na kampu, zajedno sa mnogim rukometnim stručnjacima iz Evrope.

Bonus video: