Partizan se igrao sa Lovćenom i osvojio Kup Crne Gore

Tivćani su se pred svojim navijačima poigravali sa Lovćenom i slavili veoma ubjedljivo - 24:17
217 pregleda 7 komentar(a)
Rk Partizan, Foto: Privatna galerija
Rk Partizan, Foto: Privatna galerija
Ažurirano: 20.05.2016. 17:40h

Dan prije 10. godišnjice obnove nezavisnosti, Partizan je postao sedmi rukometni klub koji je osvojio trofej otkada je Crna Gora vratila državni status.

Tivćani su se pred svojim navijačima poigravali sa Lovćenom i slavili veoma ubjedljivo - 24:17.

Momci u neobičnim, maskirnim dresovima su vodili od starta, a sve što su Cetinjani uspjeli da urade je da početkom 2. poluvremena priđu na 9:8.

Partizan je uzvratio serijom 10:2 i otklonio sve dileme.

Blistao je momak sa Cetinja, Đorđo Peruničić, koji je mrežu svog bivšeg kluba zatresao 11 puta, a odličan je bio i Marko Vrdoljak sa 15 odbrana.

U Lovćenu, koji je osvajao Kup prethodnih sedam godina, sa svega četiri pogotka je najefikasniji bio Miodrag Stanojević.

„Izgubili smo prvenstvo i sve smo dali na Kup, pa je uspjeh morao da dođe. Nije mi bilo teško da igram protiv Lovćena, u kojem sam bio dvije godine, jer su mi otvorili vrata da izađem. Pokazao sam i ko sam i što sam, neka se oni zapitaju zašto su mi to dopustili”, rekao je Peruničić, najbolji igrač u Crnoj Gori u izboru RSCG u 2015. godini.

Partizan - Lovćen 24:17 (9:6)

Tivat - Dvorana „Župa”. Gledalaca: 800. Sudije: Ražnatović i Pavićević (Cetinje). Sedmerci: Partizan 1 (1), Lovćen 4 (2). Isključenja: Partizan 10, Lovćen 4 minuta.

Partizan: Vujović, Vrdoljak, Stjepčević 1, Pleskonjić Perović, Međedović 1, Samardžić 1, Peruničić 11, Korsić 2, Vučković, Blečić 2, Miketić, Račeta, Martinović 4, Lasica, Kaluđerović 2.

Lovćen: Marković, Matović, Borilović, Stanojević 4, Krivokapić 2, M. Popović 3, V. Kaluđerović 2, Drašković, Perović, D. Kaluđerović 2, Abramović 1, Latković, B. Popović 1, Damjanović 2.

Bonus video: