Đurđina Jauković, Ema Ramusović, Ljubica Nenezić i Ivona Pavićević u konkurenciji za mladi tim godine

Glasanje na sajtu www.handball-planet.com traje do 27. maja
68 pregleda 0 komentar(a)
Ema Ramusović, Foto: Beta/AP
Ema Ramusović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.05.2016. 13:52h

Sajt handball-planet.com objavio je listu od 28 igračica, tj. četiri po poziciji, koje konkurišu za najbolji mladi tim svijeta.

U konkurenciji su tri igračice Budućnosti - lijevi bek Đurđina Jauković, pivotmenka Ema Ramusović, lijevo krilo Ivona Pavićević i golmanka Ljubica Nenezić.

Jaukovićeva trenutno vodi sa 39 odsto glasova, a možete joj pomoći da uveća prednost u odnosu na Rumunku Gabrijelu Perijanu (36 odsto), Dankinju Ane-Mete Hansen (23) i Šveđanku Juliju Erikson (2) na ovom linku.

Nenezićeva je ubjedljivo prva sa natpolovičnom većinom (51 odsto), ispred Njemice Dine Ekerle (31), Šveđanke Hane Erikson (31) i Mađarice Blanke Biro (8).

I Ramusovićeva je u igri, jer ima 24 odsto glasova, i iza je Španjolke Ajnoe Ernandes (43) i Dankinje Sare Trir-Hald (30), a ispred Norvežanke Vilde Ingeborg-Johansen (3). Za nju se glasa preko ovog linka.

Pavićevićeva trenutno ima 20 odsto, a ubjedljivo je prva Rumunka Ana-Marija Tanasije (52). Druga je Srpkinja Sanja Radosavljević (21), a četvrta Mađarica Dorina Koršoš (8).

Glasanje traje do 27. maja, kada će sa sakupiti glasovi navijača i sabrati sa mišljenjem 11 novinara iz Norveške, Danske, Slovenije, Španije, Francuske, Hrvatske, Srbije, Argentine, Italije, Rusije i Bjelorusije.

Bonus video: