Ekonomisti odbranili titulu u rukometu

0 komentar(a)
Luštica bay, Foto: Boris Brnović
Luštica bay, Foto: Boris Brnović
Ažurirano: 05.05.2016. 13:47h

Ekonomski fakultet pobjednik je Luštica bay studentske lige u rukometu. Ekonomisti su u finalu bili bolji od studenata Elektrotehničkog fakulteta sa 25:20 (12:10. Ekonomisti su opravdali ulogu favorita, jer su u grupnoj fazi bili još ubjedljivioji i slavili su protiv ekipe ETF-a sa 29:15.

No, ETF je u finalu prikazao sasvim drugačiju igru i sredinom prvog poluvremena su uspjeli da se rezultatski odlijepe. Tajm-aut Ekonomista je urodio plodom, pa su favoriti pošli na pauzun sa dva gola prednosti.

U nastavku su Ekonomisti održavali razliku i uz pomoć raspoloženog Lipovine na golu, koji je sa par odličnih odbrana ,pomogao svojoj ekipi da slavi sa pet golova razlike.

Ekonomisti su tako odbranili titulu osvojenu prošle sezone, a ETF je u prvom nastupu svoje ekipe došao do finala. Treće mjesto pripalo je ekipi Studentskog doma iz Podgorice.

Sala Gimnazije „Slobodan Škerović“. Sudije: Vladimir Radulović i Nikola MIljanić

Ekonomski fakultet: N. Lipovina, Stanković, Milatović 3, Đuričković, Marković 3, Otašević 3, Kažić, D. Lipovina 2, Joksimović 3, Pavličić, Obradović 2, Erović, Dalagija 9.

Elektrotehnički fakultet: Pajović, Perović 1, Zindović 8, Ivanović 4, Burić, Ružić 2, Orović 2, Đurasović 1, Pavićević 1, Grbović 1.

Bonus video: