Adžić vjeruje u još bolje izdanje protiv Baja Marea

1 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.04.2016. 12:17h

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je zadovoljan rezultatom prvog meča protiv Baja Marea, ali da vjeruje da će njegov tim revanš takmičarski odigrati mnogo bolje.

Budućnost i Baja Mare odigraće sjutra revanš meč četvrtfinala Lige evropskih šampiona.

Crnogorski i evropski prvak prvi duel dobio je 29:24 (17:9).

Adžić je kazao da je zdravstveni bilten bolji nego prethodne nedjelje i da su djevojke odlično odradile trenažni dio.

"Sigurno da nam je prva utakmica, koja je došla nakon duže pauze, pokazala da nam treba malo prostora da uđemo u takmičarski ritam. Vjerujem da će naredna takmičarski biti bolja. Rezutatski smo iz Baja Marea otišli zadovoljni, ali igru možemo da podignemo", rekao je Adžić.

On je kazao da je podgoričkom timu kvalitetnija igra potrebna da protiv dobrog rivala proba neke varijante za naredne mečeve.

"Ono što mogu da obećam ispred ekipe je da će djevojke izgarati na terenu, posebno jer nam je posljednja u sezoni pred domaćom publikom. Vjerujem da su ove sezone zaslužile da ih podrži poblika i dođe u najvećem mogućem broju kako bi nas ispratili na treći uzastopni fajnal-for", rekao je Adžić.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Bolji iz dvomeča Budućnosti i Baja Marea izboriće plasman na finalni turnir, koji će 7. i 8. maja biti odigran u Budimpešti.

Bonus video: