Kombinovani sastav „lavica” bolji od rukometaša Mornara

„Šareni” sastav „lavica” je zato odigrao atipičan trening meč i savladao rukometaše barskog Mornara sa 34:31
55 pregleda 0 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: Zoran Đurić
Milena Raičević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.03.2016. 21:50h

U pripremama za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i one mnoge bitnije - za Olimpijske igre, rukometašice Crne Gore nisu mogle da nađe "obične" rivale.

„Šareni” sastav „lavica” je zato odigrao atipičan trening meč i savladao rukometaše barskog Mornara sa 34:31.

U duelu sa drugoligašem je najefikasnija bila Milena Raičević sa osam golova, Ivona Pavićević je šutirala 7-7, a Katarina Bulatović je šest puta tresla mrežu Barana.

Četiri puta se u listu strijelaca upisala Bobana Klikovac, tri Lejla Bošnjak, po dva Radmila Petrović i Ivana Novaković, a po jednom su bile precizne i Jelena Despotović i Tatjana Brnović.

Meč su počele tek oporavljene Petrovićeva i Anđela Bulatović, koje su brzo pošteđene napora. Majda Mehmedović nije igrala zbog lakše povrede, Biljana Pavićević odmara zbog virusa, a Adžić je iz predostrožnosti prije kraja iz igre izvukao Đurđinu Jauković, koju muči zadnja loža.

Uzgred, nije bilo nijedne od tri golmanke (Sonja Barjaktarović, Alma Grizović i Marina Rajčić), kao ni trija Vardara Jovanka Radičević - Andrea Klikovac - Itana Grbić.

U finišu su šansu dobile kadetkinje, a najbolji utisak je ostavila ljevoruka 16-godišnja Lejla Bošnjak, koja je postigla tri odlična gola sa pozicije desnog beka.

Reprezentacija će se kompletirati u ponedjeljak, a već u utorak putuje u Herceg Novi, gdje će prespavati pred put u Split.

Utakmica sa Hrvatskom se igra u četvrtak u 20 časova u „Spaladium areni”, a isti rivali će se sudariti u Baru već u subotu od 20.30.

Bonus video: