Rukometašice Crne Gore sjutra počinju pripreme za Hrvatsku i kvalifikacije za OI

161 pregleda 0 komentar(a)
Crnogorske rukometašice, Foto: Beta/AP
Crnogorske rukometašice, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.03.2016. 16:37h

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore počeće sjutra pripreme za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre (OI), saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Crna Gora će u nastavku kvalifikacija 10. marta igrati u Splitu sa Hrvatskom, dok će se dva dana kasnije isti rivali sastati u Baru.

Na kvalifikacionom turniru za OI rivali Crne Gore biće Urugvaj (18. mart), Danska (19. mart) i Rumunija (20. mart).

Selektor Dragan Adžić ranije je objavio spisak na kojem je 17 rukometašica, a pozvao je i četiri igračice na rezervnom spisku.

Pozvane su

golmani - Alma Hasanić (Larvik), Marina Rajčić (Mec) i Sonja Barjaktarović (Kastamonu)

krila - Radmila Petrović (Budućnost), Jovanka Radičević (Vardar), Majda Mehmedović (Budućnost), Biljana Pavićević (Budućnost)i Itana Grbić (Vardar)

bekovi - Milena Raičević (Budućnost), Katarina Bulatović (Budućnost), Đurđina Jauković (Budućnost), Andrea Klikovac (Vardar), Anđela Bulatović (Erd) i Jelena Despotović (Debrecin),

Pivoti - Suzana Lazović (Budućnost), Ema Ramusović (Budućnost) i Bobana Klikovac (Debrecin).

Na rezervnom spisku su Ljubica Nenezić (Budućnost), Ivona Pavićević (Budućnost), Itana Čavlović (Budućnost) i Vanesa Agović (Budućnost).

Reprezentacija će prvi trening odraditi sjutra u 17 sati u dvorani Morača, a prisustvovaće samo reprezentativke iz Budućnosti, kojima će biti priključeno nekoliko juniorki.

Najavljeno je da će reprezentacija biti kompletna do ponedjeljka.

Bonus video: