Nadam se da ću opet igrati sa Kristinom Neagu

„Znam da već ima dobrih rumunskih igračica u CSM Bukureštu, ali je za mene Kristina Neagu najbolja Rumunka i nadam se da ćemo opet igrati zajedno”, rekla je Mehmedovićeva za sajt CSM-a
111 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 29.02.2016. 15:40h

Majda Mehmedović će naredne dvije sezone igrati za CSM Bukurešt.

Crnogorska reprezentativka je potpisala ugovor sa rumunskim šampionom, koji je na svom sajtu postavio sliku sa potpisa ugovora i 25-godišnju Baranku u novom dresu sa njenim brojem 77.

Tim-menadžer CSM Bukurešta, Nikolae Luka, poručio je da je dolazak Mehmedovićeve pokazatelj gdje klub želi da ide i rekao da su mu uzori Budućnost i Vardar.

„Majdin dolazak je dio plana da dovodimo igračice iz tog dijela Evrope. Želimo da kopiramo borbeni duh, posvećenost i profesionalnost timova iz bivše Jugoslavije, Budućnosti i Vardara”, rekao je Luka.

Crnogorska reprezentativka je poručila da se nada da će opet igrati sa Kristinom Neagu.

„Znam da već ima dobrih rumunskih igračica u CSM Bukureštu, ali je za mene Kristina Neagu najbolja Rumunka i nadam se da ćemo opet igrati zajedno”, rekla je Mehmedovićeva za sajt CSM-a.

S obzirom na to da je Majda potpisala dvogodišnji ugovor, a da je Neagu nedavno produžila saradnju sa Budućnosti do ljeta 2017. godine, nije nemoguće da se sjajni lijevi bek i krilo ujedine u Bukureštu u sezoni 2017/2018.

Galerija

Bonus video: