Cvijić: Počele smo fenomenalno, a onda smo imale nenormalan pad

„Bilo je puno oscilacija, vodile smo pet-šest razlike, ali smo vidjele da ne smije da bude opuštanja”, naglasila je Majda Mehmedović
3 komentar(a)
ŽRK Budućnost
ŽRK Budućnost
Ažurirano: 14.02.2016. 20:52h

U meču prepunom oscilacija, rukometašice Budućnosti su savladale Đer sa 25:22 i praktično osigurale 1. mjesto u grupi 2 pred četvrtfinale.

“Plave”, međutim, nisu bile oduševljenje igrom.

„Hvala publici koja je došla u ovolikom broju i učinila ovaj meč još ljepšim. Đer je pružio veliki otpor, pokazao je da je izuzetan tim, jer se vraćao poslije minus šest. Najviše od svega bih da čestitam mojoj ekipi, koja je poslije ovoliko oscilacija - perfektnog perioda i nenormalnog pada - uspjela da se vrati i pobijedi najkvalitetnijeg rivala u Ligi šampiona”, rekla je Dragana Cvijić.

Majda Mehmedović je sa nekoliko poteza oduševila navijače. Definitivno najljepši je izvela dva i po minuta prije kraja, kada je nevjerovatnom reakcijom sačuvala loptu I pronašla Cvijićevu u kontri.

„I prije početka smo rekle da nas čeka izuzetno težak meč. Bilo je puno oscilacija, vodile smo pet-šest razlike, ali smo vidjele da ne smije da bude opuštanja. Igrale smo do kraja, a drago mi je da smo popravile odbranu u odnosu na meč u Đeru i što smo žive i zdrave završile utakmicu”, naglasila je crnogorska reprezentativka.

Srednji bek Đera, Holanđanka Nike Grot, žalila je zbog poraza, ali I bila srećna zbog karaktera njenog tima.

„Moramo da odigramo dobro 60 minuta da bismo mogle da pobijedimo Budućnost ovdje. Nismo uspjele, ali sam ponosna što smo se dva puta vraćale. To je dobro za budućnost našeg tima”, poručila je Grot.

Bonus video: