Cvijić: Pobijedićemo Midtjiland

Samo tri igračice Budućnosti su dva puta igrale u Ikastu i izgubile - Milena Raičević, Majda Mehmedović i Dragana Cvijić, koja najavljuje drugačiji rasplet nego u sezonama 2011/12. (20:34) i 2013/14. (19:21)
4 komentar(a)
Dragana Cvijić, Foto: Zoran Đurić
Dragana Cvijić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.02.2016. 09:27h

Samo tri igračice Budućnosti su dva puta igrale u Ikastu i izgubile - Milena Raičević, Majda Mehmedović i Dragana Cvijić, koja najavljuje drugačiji rasplet nego u sezonama 2011/12. (20:34) i 2013/14. (19:21).

"Prvi put smo izgubile sramno, iako utakmica nije imala rezultatski značaj. Drugi put, iskreno, nismo ni bile bolje od Midtjilanda. Bila je praktično nova ekipa, sve su to bili izazovi za nas, ali sam sigurna da će se to promijeniti i da ćemo pobijediti u Ikastu", rekla je 25-godišnja Srpkinja.

Šta može da presudi?

"Odbrana je recept za svaku ekipu, ne samo za Midtjiland. Ima dobru tranziciju, igra brzi centar i ovo će biti dobar test za nas poslije tri sedmice priprema. Mislim da nam pauza nije škodila, jer su neke od nas imale vremena da saniraju povrede. Ovo nam je više koristilo, nego da se nastavila Liga šampiona".

Ko su vam glavni rivali?

"Prošle sezone se pred četvrtfinale znalo koje će četiri ekipe biti na fajnl-foru, sada ne bih mogla da kažem ko će ići u Budimpeštu i boriti se za titulu. Ove godine je zanimljivije, ima više timova koji mogu da se nadmeću za fajnl-for".

Da li je bar Budućnost po tebi sigurna?

"Budućnost jeste. I još tri ekipe".

Razmišljate li o tituli?

"Ne. Sada mislimo samo o Midtjilandu i duelu sa Đerom naredne sedmice", zaključila je Cvijićeva.

Bonus video: