Obrvan demantuje da postoje nesporazumi i rasprave među igračima Makedonije

69 pregleda 0 komentar(a)
Rukometaši Makedonije, Foto: Pol2016.ehf-euro.com
Rukometaši Makedonije, Foto: Pol2016.ehf-euro.com
Ažurirano: 22.01.2016. 14:47h

Selektor rukometne reprezentacije Makedonije Ivica Obrvan negirao je da u nacionalnom timu postoji nerazumijevanje među igračima i da je to uticalo na poraz od Hrvatske.

Prema ocjeni makedonskih medija, Hrvatska je u utakmici Evropskog prvenstva u Poljskoj sasvim zasluženo slavila u duelu s Makedonijom sa ubedljivih 34:24.

Makedonska reprezentacija je, navodi se, odigrala ispod svojih mogućnosti, a seletor Obrvan je u drugom poluvremernu na klupi držao dio ključnih igraća, što je odluka koja je bacilo sumnju da nešto u svlačionici nije u redu.

"Šokiran sam da postoji takav utisak. Apsolutno se ništa nije desilo u svlačioinici. Pripremili smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu", rekao je selektor Makedonije.

On je istakao da je odgovornost za poraz protiv Hrvata njegova.

"Igrali smo četiri utakmice za osam dana i neki od rukometaša su bili iscrpljeni, na granici svojih fizičkih mogućnosti. Procijenio sam da dio od njih treba da odmorim i da dobiju šansu igrači koji prethodno nisu mnogo igrali. Nije lijepo da se izgubi sa 10 razllike, ali i drugi gube. Nije kraj svijeta", rekao je Ivica Obrvan.

Makedonski selekktor je dodao da će njegova ekipa narednih dana pokušati da vrati energiju, da se dobro pripremi i da pokuša da ipobijdi Norvešku i Bjelorusiju.

Bonus video: