Fenomenalni tandem ostaje u Budućnosti

10 komentar(a)
Bojana Popović i Katarina Bulatović, Foto: Zrkb.me
Bojana Popović i Katarina Bulatović, Foto: Zrkb.me
Ažurirano: 12.01.2016. 20:37h

Kao što su „Vijesti“ i najavile, dvije glavne rukometašice ostaju u Budućnosti - Katarina Bulatović i Kristina Neagu su produžile ugovore do ljeta 2017. godine.

Bulatovićeva je četiri puta osvajala Ligu šampiona, a želja joj je da ove i naredne sezone stigne do još dvije titule prvaka Evrope.

"Veoma sam srećna što ću ostati još jednu sezonu i što smo zadržali ovogodišnju ekipu. Naša prednost će i naredne sezone biti što smo duže na okupu od svih ostalih. Lijepo mi je u Budućnosti, nema potrebe da bilo šta mijenjam. U ovoj sezoni imamo najveće ambicije i vjerujem da ćemo ostvariti ciljeve, iako svi žele da nas skinu sa trona", rekao je 31-godišnji desni bek.

Rumunka je bila MVP i prvi strijelac Svjetskog prvenstva, najveći je favorit za priznanje IHF-a za najbolju rukometašicu svijeta. Bila je na meti mnogih klubova, ali je odlučila da ostane u gradu u kojem se vratila na pravi put nakon teških povreda.

"Srećna sam i ponosna što sam dio ovog tima i što ću ostati u Budućnosti i naredne godine. Lijepo mi je u ovom klubu i gradu već treću sezonu, vjerujem da će tako biti i u četvrtoj. Želimo da se borimo za najveće ciljeve, a vjerujem u ovu ekipu i u ostvarenje ambicija, te dobra izdanja i u narednoj sezoni", istakla je 27-godišnja Neagu.

Bonus video: