Suzana Lazović, Dragana Cvijić i Biljana Pavićević produžile ugovore

292 pregleda 6 komentar(a)
Suzana Lazović i Bojana Popović, Foto: ŽRK Budućnost
Suzana Lazović i Bojana Popović, Foto: ŽRK Budućnost
Ažurirano: 11.01.2016. 14:08h

Tri rukometašice koje već dugo nose dres Budućnosti će i naredne sezone igrati u „Morači“ - ugovore sa šampionom Evrope su produžile Suzana Lazović, Dragana Cvijić i Biljana Pavićević.

Lazovićeva je čitavu karijeru u podgoričkom klubu. Djevojka koja krajem mjeseca slavi 24. rođendan je debitovala u Ligi šampiona sa svega 16 godina, a od tada je prošla sito i rešeto - tri puta je operisala diskus herniju, 18. januara će drugi put pod nož zbog koljena, dva puta je radila zahvat na srcu, a lomila je i kost u stopalu.

I pored toga, učestvovala je u svim uspjesima Budućnosti i crnogorske reprezentacije. Ima dvije titule u Ligi šampiona, trofej u Kupu pobjednika kupova, a sa „lavicama“ je bila olimpijska vicešampionka i evropska prvakinja.

Cvijićeva, koja u martu puni 26 godina, stigla je 2011. iz Krima. Od tada je nezamjenljiva na poziciji pivota, a vrlo je značajna i u odbrani.

Pavićevićeva je ponikla u Budućnosti, ali se prvog tima domogla zaobilaznim putem, pošto je poslije teške povrede koljena i dugog oporavka igrala u makedonskom Žito Prilepu, iz kojeg se vratila među „plave“ 2012. i formirala jedan od najboljih tandema lijevih krila sa Majdom Mehmedović.

Bonus video: