BUDUĆNOST PORAŽENA OD ĐERA

Adžić: Bolje je što smo sada izgubili, poraz će vratiti žar

„Nema segmenta igre u kojem smo bili pravi. Da smo u ijednom bili pravi, pobijedili bismo. U svim smo bili za nijansu slabiji od Đera”, rekao je Adžić
59 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.01.2016. 19:45h

Trener Budućnosti Dragan Adžić je smireno prokomentarisao prvi poraz poslije 20 mjeseci.

„Ako je već trebalo da se doživi poraz, bolje je da je sada, nego u kasnijoj fazi Lige šampiona. Vjerujem da će poraz vratiti žar Budućnosti, koji je omogućio da 20 mjeseci budemo nepobjedivi”.

„Zbog povreda nismo kvalitetno trenirali da bismo mogli pred ovakvom publikom i protiv ovakvog rivala da riješimo meč u svoju korist. Uvijek smo iz poraza izvlačili pouke, vjerujem da ćemo se vratiti na pravi put”, istakao je Adžić, koji nije bio zadovoljan ni jednim elementom.

„Nema segmenta igre u kojem smo bili pravi. Da smo u ijednom bili pravi, pobijedili bismo. U svim smo bili za nijansu slabiji od Đera”.

Trofejni trener smatra da je Budućnost sama sebe pobijedila.

„U svakom meču sve zavisi od nas. Mi smo Đeru dozvolili da tako kvalitetno igra odbranu i dobro u napadu. Sve je na nama i u nedjelju protiv Vardara, ali će biti teško, jer ta ekipa nije bila opterećena Svjetskim prvenstvom, koje se odrazilo na naš tim” zaključio je Adžić.

Španac na kormilu Đera, Ambros Martin, bio je presrećan zbog pobjede.

„Djevojke su odigrale fantastično. Borile su se junački i ostvarile veliku pobjedu, a srećan sam što smo ogromnim radom od početka sezone došli do ovog nivoa igre. Znali smo da je agresivna odbrana ključ, a bili smo i pametni u napadu”, istakao je Martin.

Preporučujemo za Vas